Diensten

Sajet Specials kan het volgende voor u betekenen

Heeft u speciale wensen? Wij vervullen ze graag!

Wij stellen iedere reis geheel naar uw wensen samen. Of het nu gaat om het vervoer (eigen vervoer, trein, vliegtuig), uw accommodatie, eventuele huurauto of excursies ter plaatse, wij verzorgen uw gehele reis voor u. Wilt u een privéchauffeur of -reisleider? Uw eigen golf- of tennisleraar? Vervoer van en naar Schiphol? Een rondreis langs verschillende hotels? Champagne op uw kamer of aan boord van een luchtballon? Vrijwel alles is mogelijk! Afhankelijk van de mogelijkheden van uw accommodatie en uw budget.

Uw wens is ons uitgangspunt.

Direct naar Aanvraagformulier

Groepsreizen

Een groepsreis uitzoeken en uiteindelijk boeken, is een vak apart; er dient met zeer veel factoren rekening te worden gehouden, zoals, groepsgrootte, leeftijd binnen de groep, wat voor groep is het, met welk doel wordt de groepsreis gemaakt en wat is de interesse van de deelnemers.

Direct naar Aanvraagformulier

Incentives

Een incentive is een groepsreis vaak verkregen doordat een bepaalde afdeling binnen een bedrijf een gesteld target heeft gehaald; dit is de uiteindelijke bonus hiervoor.

Wat maakt een incentive nu anders dan een groepsreis, het logo en naam van het bedrijf komt in alle papieren en op de plaats van bestemming terug, vertier dient vaak met een bezoek aan een andere vestiging van het bedrijf of de fabriek te worden afgewisseld. Verder is het van belang dat deze reis een onvergetelijke indruk achterlaat bij zowel directie als de deelnemers.

Direct naar Aanvraagformulier

Goed verzekerd op reis? ook dit verzorgen wij voor u…

Gaat u af en toe op vakantie? Dan is de Kortlopende Reisverzekering van Mondial Assistance ideaal. Of u nu gaat skiën of eilandhoppen: u bent altijd verzekerd op de beste manier. Wat wilt u verzekeren en wat niet? Dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. De Kortlopende Reisverzekering is volledig aan te passen aan uw wensen.

STICHTING ONBEKENDE HELDEN

Beste Veteranen,

Vanaf heden is Sajet Specials aangesloten bij “Stichting Onbekende Helden” en ontvangt u op iedere pakketreis/ maatwerk reis, los hotel en autohuur 5% korting.

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest. De veteranen verdienen deze waardering in de vorm van korting met veteranenpas of steun bij het vinden van een baan.