Reis Ervaringen

Speciale reis naar Israël

Samen met mijn 2 kinderen (17 en 19) naar Israël gereisd. De eerste week een georganiseerde rondreis met de Highlights van Israël, per bus, de tweede week een appartement geboekt in Tel Aviv, voor strand, musea en winkels. Een prima combinatie die door Jacqueline Sajet tot in de puntjes was geregeld. Een sms’je van haar om te checken of alles goed was, de tweede dag, tekent haar!
Positief: 24/7 paraat, enthousiast en gedreven, meedenkend, eigen initiatief wordt gewaardeerd.

Rondreis Canada/ New York

Alweer een paar weken terug van een prachtige reis door Canada (British Columbia), prachtige natuur en leuke stadjes! We reden met huurauto en hebben overnacht in hotels/lodges. Deze waren in de meeste gevallen van goede kwaliteit en we hebben op prachtige plekken gelogeerd! Clearwater is een aanrader met prachtige watervallen en een superlodge bij een eigen meer! Ook bij Smithers hebben we in de bergen op een prachtige plek gezeten! De boottocht van Prince Rupert naar Vancouver Island (Inside passage) hebben we op advies van Jacqueline geboekt en was inderdaad een aanrader! Onderweg al bultruggen gezien, bij Tofino ook nog een mooie whale watch tour gedaan, toen ook nog orka’s en zee-otters gezien! Kortom, genoten van natuur en prachtige locaties. En als toetje nog een paar nachten New York, kort maar genoeg om een goede indruk van de stad te krijgen. Ook hier weer een boottocht gedaan, rond New York, ook echt heel leuk en aan het eind van de dag een prachtige zonsondergang. Veel gezien en gedaan maar zeer zeker de moeite waard!
Positief:Prettig contact, persoonlijke aandacht en altijd bereikbaar. Snelle reactie bij problemen.

Rondreis Taiwan

Een bedrijf dat een mooie, afwisselende rondreis voor ons in elkaar gezet heeft. Goeden kontakten, die ervoor zorgden dat we een leuke, aparte reis maakten waar we veel hebben gezien en meegemaakt. Zeker een bedrijf waar ik de volgende keer weer zou boeken.
Positief:goede complete in elkaar gezette rondreis

3-weekse reis naar Costa Rica

Fantastische reis, veel variatie, voor ons op maat gemaakt!
Positief:persoonlijk contact, inleven in onze specifieke wensen