Bent u tevreden?

Prachtige reis naar Sardinie

5,0 rating
4 juli 2019

Jacqueline heeft voor ons ene schitterende reis naar Sardinie georganiseerd, alles was tot in de puntjes geregeld, alle overnachtingen, de overtocht heen en terug, kortom een aanrader.

Mirelle

Rondreis Bali

5,0 rating
13 augustus 2018

Onze ervaring met Sajet Specials is meer dan positief! Allereerst was de hele reis prima georganiseerd, vanaf de vlucht heen, ophalen vliegveld naar hotel, in overleg geplande trips, tot de vlucht terug. Daarnaast hadden we Sajet Specials even heel hard nodig tijdens een paar stress momenten, op een moment dat het thuis midden in de nacht was, was geen moeite Jacqueline te veel om ons daar doorheen te helpen. Hierdoor ga je met een bijzonder prettig en ontzorgd gevoel op vakantie, al ga je naar de andere kant van de wereld! We kijken terug op een hele bijzondere en fijne vakantie. Onze volgende vakantie gaat zeker weer via Sajet Specials. Dank je wel voor alles Jacqueline!

Sonja

Prachtig bezoek aan Bilbao

5,0 rating
6 augustus 2018

Wij boeken regelmatig onze reizen via Jacqueline, deze keer hebben we genoten van ene zalig verblijf in Bilbao tegenover het Guggenheim museum.
Jacqueline heeft met veel aandacht onze reis georganiseerd.

Erna

Prachtige combinatiereis van Zeilen, hiken en stad

5,0 rating
6 augustus 2018

Geweldige combinatiereis Kroatie gemaakt, 1e week zeilen, daarna Plitvice wandelen en uiteindelijk Dubrovnik. Geweldig verzorgd, alles klopte.

Hanneke

Weekend Athene

5,0 rating
1 juni 2018

Drie geweldige dagen gehad in januari in Athene. Alles was tot in de puntjes geregeld door Sajet Reizen. De reis was een kerstcadeau van mijn man aan mij en ik was zeer verrast toen ik de map opendeed. Viersterrenhotel, vervoer van en naar het vliegveld in Athene, de Athenepas en veel informatie om alle bezienswaardigheden van de stad te zien. Niets dan lof voor Sajet Reizen en Jacq.

Ildiko Wildeman-van Lunteren