Bent u tevreden?

We horen graag van u hoe u onze dienstverlening heeft ervaren.

Rondreis Bali

13 augustus 2018

Onze ervaring met Sajet Specials is meer dan positief! Allereerst was de hele reis prima georganiseerd, vanaf de vlucht heen, ophalen vliegveld naar hotel, in overleg geplande trips, tot de vlucht terug. Daarnaast hadden we Sajet Specials even heel hard nodig tijdens een paar stress momenten, op een moment dat het thuis midden in de nacht was, was geen moeite Jacqueline te veel om ons daar doorheen te helpen. Hierdoor ga je met een bijzonder prettig en ontzorgd gevoel op vakantie, al ga je naar de andere kant van de wereld! We kijken terug op een hele bijzondere en fijne vakantie. Onze volgende vakantie gaat zeker weer via Sajet Specials. Dank je wel voor alles Jacqueline!

Sonja

Prachtig bezoek aan Bilbao

6 augustus 2018

Wij boeken regelmatig onze reizen via Jacqueline, deze keer hebben we genoten van ene zalig verblijf in Bilbao tegenover het Guggenheim museum. Jacqueline heeft met veel aandacht onze reis georganiseerd.

Erna

Prachtige combinatiereis van Zeilen, hiken en stad

6 augustus 2018

Geweldige combinatiereis Kroatie gemaakt, 1e week zeilen, daarna Plitvice wandelen en uiteindelijk Dubrovnik. Geweldig verzorgd, alles klopte.

Hanneke

Weekend Athene

1 juni 2018

Drie geweldige dagen gehad in januari in Athene. Alles was tot in de puntjes geregeld door Sajet Reizen. De reis was een kerstcadeau van mijn man aan mij en ik was zeer verrast toen ik de map opendeed. Viersterrenhotel, vervoer van en naar het vliegveld in Athene, de Athenepas en veel informatie om alle bezienswaardigheden van de stad te zien. Niets dan lof voor Sajet Reizen en Jacq.

Ildiko Wildeman-van Lunteren

Uitstekend georganiseerde Cruise

9 mei 2018

De gehele reis was op alle onderdelen prima voor elkaar, d.w.z. vliegreis, vervoer, cruise. Voor goede raad en adviezen steeds bereikbaar. Kortom alles klopte…

Familie B uit Driebergen

Geweldige op maat georganiseerde reis naar Zuid Afrika

23 april 2018

Schitterende reis naar Zuid Afrika, perfect georganiseerd vanaf aankomst in Johannesburg en vertrek vanuit Kaapstad.

Marchien en Daan

Huwelijksreis Curacao

23 april 2018

Jacqueline heeft onze honeymoon naar Curacao tot in de puntjes verzorgd!! Erg blij mee. Absoluut een aanrader.

Tamara

Keurige service

23 april 2018

Mooi geboekte reis en keurige service

Eva Boer

Prachtige combinatiereis

23 april 2018

Een heerlijke reis naar Abu Dhabi en Dubai; georganiseerd met alles erop en eraan, zoals een privé-chauffeur en een gids bij de stadstour, maar ook voldoende ruimte voor vrije tijd. Mooi programma georganiseerd door Sajet Specials, met dank aan Jacqueline!

Mirelle Nunes

Bereid extra te betalen voor ontzorging

21 februari 2018

Een jaar of zes geleden moest ik naar Amerika en vlak daarvoor kwam ik Jacqueline van Sajet Specials tegen tijdens een borrel. Ik zei: ‘Jij mag ook wel voor me gaan kijken’. Dat heeft ze gedaan en daar is gelijk de eerste boeking uit voorgekomen. Daarna zijn er nog vele andere reizen geweest – zowel zakelijk als privé. Ik werk graag met Jacqueline samen omdat ze ten eerste een plezierig persoon is en ten tweede is ze geweldig in het ontzorgen. Je geeft haar een opdracht, ze komt met een aantal voorstellen, daar kun je eventueel nog wat in wijzigen, en tot slot kom je heel snel tot een ‘go’. Ik ben zeker bereid om iets – maar beslist niet te veel – extra’s te betalen voor die ontzorging.
Zelf check ik altijd nog even of het inderdaad een prima prijs is en dat is altijd het geval. Jacqueline is volstrekt betrouwbaar. Ze gaat zelfs zo ver dat ze je voor de reis incheckt! Het fijne is ook dat wanneer er ter plekke een issue is, dat ze er gelijk achteraan gaat voor je. Dát is precies wat ik zo waardeer in haar diensten. Er was eens iets misgegaan met de autohuur en dan weet Jacqueline binnen een uur – vlak voor vertrek – nog even een andere huurauto te regelen zonder dat ik vertraging oploop. Jazeker, ze is ook nog eens 24/7 bereikbaar, al probeer ik daar wel enigszins rekening mee te houden.

Edward de Beer