Zekerheid en voorwaarden

Het samenstellen van een maatwerkreis is een intensieve klus. Doorgaans is een individuele maatwerkreis dan ook duurder dan een standaard pakketreis. Maar door zelf invloed te hebben op voor u bepalende factoren, krijgt u wel de zekerheid dat u een bijzondere reis gaat maken.

Logo ANVR50 LR jpg

Met al onze leveranciers onderhouden we een goede relatie en een hartelijk ontvangst op de plek van bestemming is dan ook gegarandeerd. Net als het financiële aspect van de reis. Op iedere reis die met Sajet Specials wordt gemaakt, zijn de ANVR reisvoorwaarden van kracht. Dit geeft zowel u als ons helderheid én zekerheid.

https://www.anvr.nl/consumentenvoorwaarden.pdf voor de algemene voorwaarden van ANVR.

Gegarandeerd op reis dankzij Garantiefonds GGTO

Met Sajet Specials ga je gegarandeerd op reis Sajet Specials is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators.

Het Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terugkrijgt indien de touroperator in financieel onvermogen zou komen. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 15 per boeking in rekening gebracht aan de klant. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Met het Garantiefonds GGTO stellen wij kleinschalige en startende reisondernemingen in staat hun wettelijke garantieverplichting na te komen. Reisorganisaties zijn immers wettelijk verplicht een garantie aan hun klanten te bieden, zoals bedoeld in artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Inmiddels maken meer dan 150 bedrijven gebruik van deze garantieregeling

Lees meer over deze garantieregeling op de website: www.stichting-ggto.nl.

ggto_logo_zwart